De Groene Sluis gesloten i.v.m. Corona

Bij De Groene Sluis hechten we veel waarde aan de gezondheid en het welzijn van onze klanten en vrijwilligers. Daarom hebben we besloten om in ieder geval tot 28 april 2020 de deuren van de winkel te sluiten.

Via onze website en Facebookpagina zullen we u de komende tijd op de hoogte houden van de stand van zaken.

De komende weken is het ook niet mogelijk om spullen te brengen.

Veelgestelde vragen

We hebben een aantal veelgestelde vragen op een rijtje gezet.

Wanneer gaat De Groene Sluis weer open?

Vooralsnog hopen we 28 april weer open te gaan. Afhankelijk van de regeringsmaatregelen en het advies van het RIVM kan het echter zijn dat we langer gesloten blijven. Actuele informatie zullen we melden op onze website en Facebookpagina.

Wanneer kunnen jullie spullen komen ophalen en bezorgen?

Tot 28 april kunnen we sowieso geen spullen halen en ook niet bezorgen. Zodra de winkels weer geopend worden, gaan we ook weer spullen halen en bezorgen. Houd dus vooral onze website en Facebookpagina goed in de gaten voor de laatste informatie. Excuses voor het ongemak.

Kunnen er nog spullen gebracht worden?

Helaas niet: onze winkels, en dus ook de magazijnen, zijn gesloten.
We willen u vriendelijk vragen om geen spullen voor de deuren te zetten. Dit levert hinder op voor de buurtbewoners en spullen die buiten hebben gestaan, zijn niet meer verkoopbaar. Zodra de winkels weer open gaan, nemen we de spullen graag in ontvangst! Ons verzoek is om uw spullen even op een plek in huis te bewaren en deze – als we weer open zijn – langs te brengen. Hierdoor kunnen we met deze goederen andere mensen blij maken.

Ik wil graag vrijwilligerswerk bij De Groene Sluis komen doen.

Wat ontzettend fijn! Op dit moment kan de vrijwilligerscoördinator geen kennismakingsgesprekken voeren, maar zodra de winkels weer geopend zijn, komen we graag met u in contact!

U kunt het aanmeldformulier voor vrijwilligers op deze site invullen of een mail sturen naar tabitha@degroenesluis.nl. Zodra het weer mogelijk is, neemt Tabitha contact met u op om een kennismaking te plannen.

Ik heb een andere dringende vraag, waar kan ik die stellen?

Het contactformulier is hiervoor uitstekend geschikt. Deze lezen wij op werkdagen en zullen indien nodig contact met u opnemen.

De Groene Zus

Kringloopwinkel De Groene Zus is eveneens voorlopig gesloten.

De Groene Haven

Kringloopwinkel De Groene Haven is eveneens voorlopig gesloten. De Groene Haven zit in hetzelfde pand als Open Haven en dit inloophuis is voorlopig gesloten.