Handig om te weten

Het is weer mogelijk om goederen in te brengen bij Kringloopwinkel De Groene Sluis.

Via het formulier hier onder kunt u op afspraak van woensdag t/m vrijdag tussen 10.00 en 15.00 uur en op zaterdag tussen 10.00 en 13.00 uur uw goederen komen brengen.

  • We werken met tijdsloten van 15 minuten.
  • Tussen 14.00 en 15.00 mag u ook 2 aaneengesloten tijdsloten van 15 minuten boeken. Deze gebruikt u alleen als u meer dan 1 auto vol wilt inbrengen.
  • Komt u er niet uit? Neemt u dan telefonisch contact met ons op via 0320-701152.
  • Wij rekenen er op dat u alleen naar de winkel komt wanneer u vrij bent van klachten. Heeft u een afspraak gemaakt en krijgt u klachten? Dan gaan we er van uit dat u de afspraak annuleert. Dit kan via de link die u in de bevestigingsmail ontvangt.
  • Uiteraard hanteren wij de bekende Corona maatregelen en houden we 1,5 meter afstand.

Wij zien er naar uit om u weer welkom te heten bij het inname punt van onze winkel!

Afspraak maken

N.B. Ziet u hieronder de melding ‘Er zijn geen beschikbare afspraaktijden’? Dan betekent dit dat alle beschikbare tijdsloten reeds gereserveerd zijn. Houd deze pagina in de gaten: als er tijdsloten beschikbaar komen, zijn deze hieronder zichtbaar.

N.B. U ontvangt een bevestiging van uw afspraak per e-mail. Het kan enige tijd (tot 10 minuten) duren voordat u deze mail ontvangt.

N.B. Dit is NIET een formulier om een winkelbezoek mee in te plannen. Wilt u komen winkelen? Plan uw winkelbezoek dan in via Plan uw bezoek.