Handig om te weten

Kringloopwinkel De Groene Sluis is geopend.

Via het formulier hier onder kunt u op afspraak bij ons komen winkelen.

  • U heeft 30 minuten de tijd om te winkelen.
  • Mocht u vooraf inschatten dat u meer dan een half uur in de winkel wilt zijn, kunt u twee tijdsloten achter elkaar boeken.
  • Er mogen maximaal 30 bezoekers tegelijk in de winkel aanwezig zijn. Van elk tijdslot zijn er dus 30 beschikbaar.
  • Wilt u samen met iemand komen, dan dient u zich allebei afzonderlijk voor een tijdslot aan te melden. Zodra het tijdslot 30 x is gebruikt, is het niet meer mogelijk om u voor dat tijdslot op die dag aan te melden.
  • U mag uw kind(eren) onder de 12 jaar meenemen zonder extra tijdslot.
  • Er moet minimaal 4 uur tijd tussen uw aanmelding en uw bezoek zitten.
  • Wij rekenen er op dat u alleen naar de winkel komt wanneer u vrij bent van klachten. Heeft u een afspraak gemaakt en krijgt u klachten? Dan gaan we er van uit dat u de afspraak annuleert. Dit kan via de link die u in de bevestigingsmail ontvangt.
  • Uiteraard hanteren wij de bekende Corona maatregelen: een mondkapje is verplicht, we houden 1,5 meter afstand en bij binnenkomst desinfecteert u uw handen.

Wij zien er naar uit om u weer welkom te heten in onze winkel!

Let op: Heeft u via social media of Marktplaats een online aankoop gedaan of heeft u telefonisch een bestelling doorgegeven? Dan maakt u van dinsdag t/m zaterdag tussen 10.00 en 16.00 uur een telefonische afspraak voor het afhalen van die goederen. U hoeft daarvoor dus niet onderstaand formulier in te vullen.

Afspraak maken

N.B. Ziet u hieronder de melding ‘Er zijn geen beschikbare afspraaktijden’? Dan betekent dit dat alle beschikbare tijdsloten reeds gereserveerd zijn. Houd deze pagina in de gaten: als er tijdsloten beschikbaar komen, zijn deze hieronder zichtbaar.

N.B. U ontvangt een bevestiging van uw afspraak per e-mail. Het kan enige tijd (tot 10 minuten) duren voordat u deze mail ontvangt.

N.B. Dit is NIET een formulier om een afspraak in te plannen om goederen te brengen. Wilt u goederen brengen? Maak dan een afspraak voor het inbrengen van goederen via Plan inbrengen van goederen.