Afspraak maken om goederen op te laten halen

Heeft u bruikbare spullen, maar is het voor u niet mogelijk om de spullen zelf naar De Groene Sluis te brengen? Dan kunt u tijdens openingstijden contact opnemen met De Groene Sluis via telefoonnummer 0320 701 152 om een afspraak te maken om de spullen op te laten halen door De Groene Sluis. U kunt ook  onderstaand afsprakenformulier invullen. Er wordt dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u opgenomen om een afhaalafspraak in te plannen.

Afspraken kunnen worden gemaakt voor woensdag, donderdag of vrijdag.

Komen wij iets bij u ophalen? Houd u er dan rekening mee dat wij in verband met Corona enkele vragen over uw gezondheid zullen stellen en dat wij afstand houden.

    Bedankt voor het invullen van het afsprakenformulier!
    Wanneer u op 'Verstuur' klikt, wordt het formulier verzonden. U krijgt hier per e-mail een bevestiging van. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op om een ophaalmoment te plannen. Houd u er rekening mee dat we niet altijd in dezelfde week van aanvraag een ophaal rit kunnen inplannen.

    LET OP! Het kan zijn dat de bevestigingsmail bij u in de map 'Ongewenste e-mail' belandt. Controleer deze map dus zeker even wanneer u niet direct een bevestiging ontvangt!

    TIP: mocht dit formulier onverhoopt een foutmelding geven, stuurt u dan een mailtje met uw gegevens naar transport@degroenesluis.nl!