Goede doelen2020-08-04T15:23:37+02:00
De Groene Sluis - Goede Doelen uitreiking 2020

Winst naar goede doelen

De winst van De Groene Sluis, De Groene Zus en De Groene Tafel gaat naar goede doelen in en rond Lelystad. Dat is een belangrijke bestaansreden van Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis. Bekijk direct het overzicht winstuitkering 2020.

In de afgelopen 8 jaren heeft Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis ruim € 425.000,- uitgedeeld aan goede doelen.
Elke organisatie kan een aanvraag indienen voor een bijdrage uit het Groene Sluis fonds. Hoe groot het bedrag in het Groene Sluis Fonds jaarlijks is, wordt volledig bepaald door de opbrengsten van de (kringloop)winkels. Op dit moment is er een jaarlijkse cyclus.

In november en december kunnen alle goede doelen die in aanmerking willen komen een aanvraag indienen. Het formulier is in die maanden in te vullen op deze site. In januari worden alle aanvragen beoordeeld. In februari wordt het geld uitgereikt aan de goede doelen die in aanmerking zijn gekomen.

Overzicht goede doelen 2020

Vrijdag 14 februari 2020 heeft stichting kringloopwinkel De Groene Sluis in Lelystad een bedrag van liefst 85.000 euro verdeeld onder 43 goede doelen in en rond Lelystad.

Een overzicht van de goede doelen die de afgelopen jaren een bijdrage van De Groene Sluis hebben mogen ontvangen:

Download hieronder de overzichten per jaar (pdf, opent in een nieuw tabblad) of lees onze berichtgeving over de winstuitkeringen.

Goed doel aan het woord

Eind 2017 heeft het bestuur van Inloophuis Passie een aanvraag ingediend voor financiële ondersteuning bij De Groene Sluis voor geluiddempend materiaal in hun ruimtes. Dit was nodig omdat ondanks de huiselijke inrichting door gasten/bezoekers de ruimte als hol klinkend ervaren werd.

LEES VERDER

Laatste nieuws

BEKIJK MEER NIEUWS
Go to Top