Genieten aan De Groene Tafel

Sinds het voorjaar 2018 is lunchroom De Groene Tafel in kringloopwinkel De Groene Sluis geopend. In de lunchroom werken mensen via onze partner Concern voor Werk om het horeca vak te leren. Zo worden zij voorbereid om door te kunnen stromen naar betaald werk.

Onderbreek het winkelen in De Groene Sluis, door aan De Groene Tafel met een hapje en een drankje te ontspannen. Of kom er lunchen op je vrije middag met een vriend(in). Geniet van latte macchiato, overheerlijk (zelfgemaakt) gebak, een saucijzenbroodje, een salade of vers belegde broodjes. Wij werken zoveel mogelijk met biologische en fairtrade producten, en zo mogelijk verse streekproducten.

DOWNLOAD DE MENUKAART (2019)

Bestellen

Bij De Groene Tafel kan je een eerlijke lunch bestellen om mee te nemen. Dit bestel je vooraf, en het staat op het afgesproken tijdstip voor je klaar.

Bestellen kan telefonisch via 06 46 03 39 32 of per e-mail. Alleen ophalen (geen bezorging).

Collega Esmiralda

Esmiralda Hooiveld werkt sinds de opening, eind april 2018, bij De Groene Tafel, de nieuwe lunchroom in kringloopwinkel De Groene Sluis. “Mijn passie is eten. Ik vind het heerlijk om te zien hoe mensen genieten van eten.”

Esmiralda vindt het een fijne werkplek met fijne collega’s van De Groene Sluis: “Vanaf het begin voel ik me hier welkom.”

LEES ESMIRALDA’S VERHAAL

Ontspannen vergaderen

Zoek je een betaalbare locatie voor je teamvergadering of zakelijke meeting? Ook dat kan bij De Groene Tafel. Je betaalt namelijk geen kosten voor de ruimte, maar alleen voor je bestelling(en). Dus geen gedoe met bespreken van vergaderruimtes, maar gewoon afspreken ‘aan De Groene Tafel’.

“Sinds we met de Fietsbank bij De Groene Sluis zijn ingetrokken, hebben we al verschillende keren in De Groene Tafel vergaderd. Ik heb er al eens een sollicitatiegesprek gevoerd en we hebben er met life style coaches van wijkcentra gesproken over mogelijke samenwerking.” Joop

In zo’n gezellige setting in huiskamerstijl temidden van een tevreden en vooral relaxed winkelend publiek (jonge moeders op zoek naar speelgoed en kinderboeken, een vaste bezoeker die mooi piano speelt etc.) kom je makkelijker tot goede besluiten dan in een vergaderkamer. Het is een stimulerende omgeving die ideeën oplevert aangezien in deze unieke winkel verschillende initiatieven samenkomen. Dat voel je! In zo’n smeltkroes van goeie doelen raak je zonder meer aangestoken en geprikkeld tot creatief denken en doen.