Zonder vrijwilligers geen Groene Sluis!

Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis is een vrijwilligersorganisatie. Bij De Groene Sluis werken ruim 110 vrijwilligers en in De Groene Zus ongeveer 15. Stichting De Groene Sluis werkt graag en veelal met vrijwilligers. Mede dankzij de vrijwilligers kan er veel geld aan goede doelen geschonken worden.

We zijn altijd op zoek naar actieve en gemotiveerde mensen die meerdere dagdelen in de week willen helpen. Want zonder de vrijwilligers is er geen Groene Sluis!

MELD U AAN VOOR DE GROENE SLUIS
MELD U AAN VOOR DE GROENE ZUS

Corrie Doet

‘Ik vind het belangrijk om iets voor een ander over te hebben. Zo ben ik gewoon opgevoed en daar ben ik mijn ouders nog steeds dankbaar voor’, zegt Corrie Esenkbrink. Corrie is met haar respectabele leeftijd van 87 jaar de oudste vrijwilliger van kringloopwinkel De Groene Sluis.

Vrijwilligerswerk doen bij De Groene Sluis noemt ze zinvol en gezellig. ‘Ik ben dankbaar dat ik dit op mijn leeftijd nog mag doen. Dat gun ik een ander ook.’

LEES CORRIE’S VERHAAL

Stans Doet

‘40 jaar geleden kwam ik in Lelystad wonen en ik ben nooit meer weggegaan’, zegt Stans. Zij is sinds juli 2018 vrijwilliger bij De Groene Zus.

‘Via een andere vrijwilliger hoorde ik dat er vrijwilligers gezocht werden bij De Groene Zus. Omdat ik graag onder de mensen ben en het fijn vind om lekker bezig te zijn heb ik me aangemeld als vrijwilliger’

LEES STANS’ VERHAAL