Zonder vrijwilligers geen Groene Sluis!

Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis is een vrijwilligersorganisatie. Bij De Groene Sluis werken ruim 110 vrijwilligers en in De Groene Zus ongeveer 15. Stichting De Groene Sluis werkt graag en veelal met vrijwilligers. Mede dankzij de vrijwilligers kan er veel geld aan goede doelen geschonken worden.

We zijn altijd op zoek naar actieve en gemotiveerde mensen die meerdere dagdelen in de week willen helpen. Want zonder de vrijwilligers is er geen Groene Sluis!

MELD U AAN VOOR DE GROENE SLUIS
MELD U AAN VOOR DE GROENE ZUS

Jeltje en Anneke blijven spelen

‘We stoppen niet met spelen omdat we oud worden, maar we worden oud omdat we stoppen met spelen.’ Jeltje Korf en Anneke Kragten omarmen met alle plezier deze wijsheid. Jeltje is al bijna vanaf het begin betrokken bij de speelgoedafdeling van De Groene Sluis. Anneke kwam af en toe als klant binnen lopen en vroeg dan: “Zal ik je even helpen?” Nu bestieren de dames, samen met een heel team, het speelgoed.

LEES HET INTERVIEW

Stans Doet

‘40 jaar geleden kwam ik in Lelystad wonen en ik ben nooit meer weggegaan’, zegt Stans. Zij is sinds juli 2018 vrijwilliger bij De Groene Zus.

‘Via een andere vrijwilliger hoorde ik dat er vrijwilligers gezocht werden bij De Groene Zus. Omdat ik graag onder de mensen ben en het fijn vind om lekker bezig te zijn heb ik me aangemeld als vrijwilliger’

LEES STANS’ VERHAAL