Laden Evenementen

Alle Evenementen

Op woensdag 9 oktober organiseert de werkgroep Fairtrade gemeente Lelystad een avond over duurzaamheid. Het thema is ‘Groen moet je Doen’. Eén van de sprekers is Eline Kik, bekend van de duurzame jongeren top 100. Zij zal in een inspirerend verhaal praktische voorbeelden aandragen die een bijdrage kunnen leveren aan een duurzame levensstijl.

Tijdens de avond worden de aanwezigen uitgedaagd om daadwerkelijk aan de slag te gaan met duurzaamheid, zowel in het eigen leven als met andere inwoners van Lelystad. Iedereen kan meepraten vanuit diverse aandachtsgebieden, zoals energie, eten en drinken, plastic gebruik of het repareren van goederen. Zowel voor organisaties, bedrijven als inwoners van Lelystad een interessante avond.

Deze avond wordt georganiseerd door Fairtrade werkgroep Lelystad, in samenwerking met de Stadmakerij, in het kader van Dag van de Duurzaamheid op 10 oktober. Iedereen is van harte welkom op woensdag 9 oktober, inloop vanaf 19.30u, met koffie en diverse duurzame informatiekramen.

Contact vanuit werkgroep Fairtrade:

Janneke Pikkert – janneke@degroenesluis.nl
Harold van Waveren – voorzitter@wereldwinkel-lelystad.nl

Deel Dit Bericht Op Social Media >>