Laden Evenementen

Alle Evenementen

ACTIE op 10 oktober

elke klant die bij ons op zaterdag 10 oktober een lamp koopt, krijgt daar een gratis LED lamp bij! Zo heeft u een dubbel duurzame koop!  Wees er snel bij, want op = op!
Deze actie kunnen wij doen in samenwerking met Vattenfall en Signify/Philips LED, die alle lampen die te koop zijn in de 100%Kringloopwinkels gratis voorzien van duurzame ledlampen.

Om te laten zien welke goede dingen kringlooporganisaties doen voor mens en milieu zetten zij normaal gesproken één keer per jaar, op de eerste zaterdag van oktober, hun deuren open tijdens de Nationale Kringloopdag. Op deze dag is het feest bij circa 200 kringloopwinkels die aangesloten zijn bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Dus ook bij De Groene Sluis! Binnen het jaarlijkse thema zouden we ook dit jaar weer allerlei activiteiten in de winkel organiseren. Vanwege Covid-19 gaat het echter dit jaar een beetje anders.

Nationale Kringloopweek: 3 tot en met 9 oktober

Sinds 2009 organiseert BKN de Nationale Kringloopdag (NKD). Een van de belangrijkste doelen van deze dag is veel bestaande en nieuwe klanten in de winkel krijgen, op de dag zelf, maar ook in de weken ervoor en erna. Dit jaar zal de NKD anders worden vorm gegeven dan voorheen, omdat veel kringloopwinkels grote aantallen klanten nu niet aankunnen in verband met de 1,5 meter samenleving. De NKD wordt daarom omgedoopt tot NKW: Nationale Kringloopweek met als thema ‘De kracht van de Kringloop’. De campagne zal zo veel mogelijk online plaats vinden om iedereen te laten zien welke positieve impact de 100%Kringloopbedrijven maken op het gebied van mens en milieu!

Wat doet De Groene Sluis?

Vanwege Covid-19 organiseren wij geen speciale activiteiten, maar wel krijgen klanten die op de Dag van de Duurzaamheid – zaterdag 10 oktober – een lamp kopen bij De Groene Sluis, er een gratis LED lamp bij! We zijn op 10 oktober 2020 zoals elke zaterdag geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Dus alle tijd om lekker door de winkel te struinen en de collectie herfst- en winterkleding te bekijken die nu in de rekken hebben hangen.

Deel Dit Bericht Op Social Media >>