Laden Evenementen

Nationale Kringloopdag 2021

Om te laten zien welke goede dingen kringlooporganisaties doen voor mens en milieu zetten zij normaal gesproken één keer per jaar, op de eerste zaterdag van oktober, hun deuren open tijdens de Nationale Kringloopdag. Op deze dag is het feest bij circa 200 kringloopwinkels die aangesloten zijn bij de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN). Dus ook bij De Groene Sluis!

Dit jaar valt de Nationale Kringloopdag op zaterdag 2 oktober. Komt u ook naar De Groene Sluis? We hebben leuke activiteiten in de winkel, een workshop ‘Uitvinden voor kinderen’, een veiling, een vrijwilligersmarkt en nog veel meer!

Nationale Kringloopweek

Sinds 2009 organiseert BKN de Nationale Kringloopdag (NKD). Een van de belangrijkste doelen van deze dag is veel bestaande en nieuwe klanten in de winkel krijgen, op de dag zelf, maar ook in de weken ervoor en erna. Dit jaar zal de NKD anders worden vorm gegeven dan voorheen, omdat veel kringloopwinkels grote aantallen klanten nu niet aankunnen in verband met de 1,5 meter samenleving. De NKD wordt daarom omgedoopt tot NKW: Nationale Kringloopweek met als thema ‘De kracht van de Kringloop’. De campagne zal zo veel mogelijk online plaats vinden om iedereen te laten zien welke positieve impact de 100%Kringloopbedrijven maken op het gebied van mens en milieu!

Deel Dit Bericht Op Social Media >>