Laden Evenementen

Alle Evenementen

Nationale Kringloopdag 2022

De Nationale Kringloopdag wordt georganiseerd door de Branchevereniging Kringloopbedrijven Nederland (BKN) en alle 100%Kringloopwinkels. De Nationale Kringloopdag is altijd op de eerste zaterdag van oktober, dus dit jaar op  zaterdag 1 oktober. 

Leuke activiteiten in de winkel

De Groene Sluis heeft op zaterdag 1 oktober weer allerlei leuke activiteiten in de winkel. Zo hebben we rondleidingen waarbij we u graag meer laten zien en horen over De Groene Sluis. U kunt zich terplekke voor de rondleidingen inschrijven die starten om 11.00, 12.00 en 13.00 uur. Verder hebben we een bijzondere veiling waarbij u uw bod middels een gesloten briefje kenbaar maakt: een verborgen bod dus! Na 3 weken wordt het item verkocht aan degene met het hoogste verborgen bod. De veiling duurt dus 3 weken en start op 1 oktober.

Natuurlijk hebben we ook weer lekkere aanbiedingen bij De Groene Tafel, leuke activiteiten voor de kinderen (zoals pinda’s rijgen tussen 11.00 en 16.00 uur) en hebben we fijne kortingsacties in de winkel.

Komt u ook gezellig langs? U bent van harte welkom!

Nationale Kringloopweek

Sinds 2009 organiseert BKN de Nationale Kringloopdag (NKD). Een van de belangrijkste doelen van deze dag is veel bestaande en nieuwe klanten in de winkel krijgen, op de dag zelf, maar ook in de weken ervoor en erna. Zo hopen we iedereen te laten zien welke positieve impact de 100%Kringloopbedrijven maken op het gebied van mens en milieu!

Deel Dit Bericht Op Social Media >>