Nationale Kringloopdag 2022

De Groene Sluis Zuiveringweg 83, Lelystad, Flevoland, Nederland

Dit jaar valt de Nationale Kringloopdag op zaterdag 1 oktober. Komt u ook gezellig naar De Groene Sluis? We hebben leuke activiteiten in de winkel, zoals rondleidingen, een bijzondere veiling, activiteiten voor de kinderen (o.a. pinda's rijgen), leuke kortingsacties in de winkel en lekkere aanbiedingen bij De Groene Tafel.

Gratis

Netwerkbijeenkomst

rebourne Vaartweg 83A, Lelystad

Op 27 oktober wordt er bij rebourne aan de Vaartweg 83 een netwerkbijeenkomst gehouden in het kader van het Circulair Ambachtscentrum. Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden. Meer informatie? Neem dan contact op met Janneke Pikkert. 

Gratis

Klimaatmarkt

Basisschool De Kring Schouw 12-03, Lelystad, Flevoland, Nederland

De Groene Sluis staat met een kraam op de Klimaatmarkt. U kunt een klimaatpakket winnen en we verkopen o.a. warme truien, schoenen en comfy sjaals zodat u thuis de kachel een graadje lager kunt zetten. Komt u ook gezellig langs?

Gratis

Winstuitreiking 2023

De Kubus Agorabaan 3, Lelystad, Flevoland, Nederland

Op vrijdag 31 maart deelt De Groene Sluis weer geld uit! Dan vindt de jaarlijkse winstuitreiking aan goede doelen plaats! Deze bijeenkomst is alleen voor genodigden.

voor genodigden

Bultpark Buitendag

Basisschool De Kring Schouw 12-03, Lelystad, Flevoland, Nederland

De Groene Sluis staat met een kraam op de Bultpark Buitendag in het Bultpark Lelystad op 22 april 2023. Komt u ook gezellig langs?

Gratis

Koningsdag 2023 – inzameling stadshart

De Groene Sluis Zuiveringweg 83, Lelystad, Flevoland, Nederland

Krijgt u op Koningsdag 2023 uw goederen niet verkocht op de Koningsmarkt van Lelystad, maar kan het nog prima een ronde mee voor een ander? Lever het dan in bij het inzamelpunt van De Groene Sluis in het stadshart!

Gratis

De Groene Sluis bestaat 11 jaar!

De Groene Sluis Zuiveringweg 83, Lelystad, Flevoland, Nederland

In mei 2023 bestaat De Groene Sluis alweer 11 jaar! Reden voor een feestje. U bent van harte welkom op zaterdag 6 mei bij De Groene Sluis! De hele dag zijn er gezellige activiteiten in en rond de winkel. Houd onze website en socials in de gaten voor het programma!

Gratis

Nationale Stadsdichtersdag 2023

De Groene Tafel Zuiveringweg 83, Lelystad, Nederland

Tijdens de Nationale Stadsdichtersdag 2023 dragen Stadsdichters, Dorpsdichters en Oud Stadsdichters hun gedichten voor in ons gezellige lunchcafé De Groene Tafel.

Gratis

LelyStart – Alles Kids!

Flevomeer Bibliotheek De Promesse 4, Lelystad, Flevoland, Nederland

De Groene Sluis staat dit jaar met een kraam vol 2e hands kinderkleding en speelgoed bij Alles Kids! in het kader van LelyStart. Alles Kids! vindt plaats in de bibliotheek en biedt allerlei leuke activiteiten voor kinderen. Van schminken tot kindertheater, van knutselen tot workshops en een kraampjesmarkt.

Gratis

Nationale Kringloopdag 2023

De Groene Sluis Zuiveringweg 83, Lelystad, Flevoland, Nederland

Dit jaar valt de Nationale Kringloopdag op zaterdag 7 oktober 2023. Komt u ook gezellig naar De Groene Sluis? We hebben leuke activiteiten in de winkel (natuurlijk ook voor kinderen), leuke kortingsacties in de winkel en lekkere aanbiedingen bij De Groene Tafel.

Gratis