De Groene Sluis viert feest!

Kringloopwinkel De Groene Sluis bestaat tien jaar. Zaterdag 7 mei wordt dat de hele dag gevierd in en om de winkel. Alle inwoners van Lelystad zijn hierbij uitgenodigd.

De afgelopen tien jaar hebben we ruim € 475.000 uitgedeeld aan 129 verschillende goede doelen uit Lelystad en directe omgeving.

Gezellige dag

Het belooft een gezellige dag te worden. Bij het Rad van Fortuin kunnen flinke kortingen gedraaid worden, er is een braderie op de parkeerplaats en er kunnen cadeaubonnen gewonnen worden. Kinderen kunnen dieren aaien van Dierenweiden, een suikerspin halen, happy stones maken en plantjes zaaien. Er is live muziek aanwezig en er is een workshop veren maken van oude spijkerbroeken.

De Groene Stek

Om 13.30 uur openen we officieel een nieuwe afdeling in onze winkel: De Groene Stek! Vanaf dan kan iedereen binnenplanten of stekjes inleveren, zodat ze bij iemand anders een vaste stek kunnen vinden.

De Groene Sluis viert het tienjarig bestaan niet alleen op 7 mei. Op 5 mei worden alle vrijwilligers getrakteerd op een etentje en op 6 mei  hebben we alle samenwerkingspartners uitgenodigd voor een feestelijke bijeenkomst.