In de race voor beste leerwerkbedrijf

De Groene Sluis is in 2019 genomineerd voor Beste Leerwerkbedrijf 2019! De genomineerde leerwerkbedrijven waren: Hajé, Medidis en De Groene Sluis,

Tijdens de Leerwerkverkiezing op 16 april werd bekend gemaakt dat Medidis met de titel beste Leerwerkbedrijf 2019 naar huis mocht gaan.

Voorzitter van de jury, Andries Greiner had over alle genomineerden een mooi verhaal. Hieruit kwam helder naar voren dat alle genomineerden het meer dan verdiend hebben deze nominatie te ontvangen.

De jury bestond uit wethouder John van den Heuvel, Tom Lansink, Jannie van den Berg en Andries Greiner. De winnaars ontvingen uit handen van wethouder Van den Heuvel en Andries Greiner een prachtig beeld als aandenken. Alle genomineerden kregen een oorkonde en bloemen.

Achtergrond Leerwerkverkiezing

De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor leerlingen, de toekomstige werknemers. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en vormt een mooie opstap naar werk. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de uitzonderlijke talenten wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad georganiseerd. Lees er meer over op de website van Lelystad Akkoord.