In de race voor beste leerwerkbedrijf

De Groene Sluis is genomineerd voor Beste Leerwerkbedrijf 2019! De jury van de Leerwerkverkiezing Lelystad, bestaande uit Andries Greiner, wethouder John van den Heuvel, Jannie van den Berg en Tom Lansink, heeft uit de voordrachten de genomineerden gekozen.

De genomineerde leerwerkbedrijven zijn: Hajé, Medidis en De Groene Sluis,

Tijdens de Leerwerkverkiezing wordt bekend gemaakt wie met de titel beste Leerwerkbedrijf 2019 naar huis gaat. Wethouder John van den Heuvel en Andries Greiner zullen de winnaar de titel en prijs overhandigen.

De Leerwerkverkiezing vindt plaats op 16 april a.s. om 14.30 uur in Atolplaza in Lelystad.

Achtergrond Leerwerkverkiezing

De combinatie leren en werken is erg belangrijk. Niet alleen voor het bedrijfsleven maar ook voor leerlingen, de toekomstige werknemers. Praktijkervaring opdoen is van onschatbare waarde en vormt een mooie opstap naar werk. Dit kan alleen met de medewerking van leerwerkbedrijven. Als waardering voor de inspanningen en prestaties van leerwerkbedrijven en de uitzonderlijke talenten wordt de Leerwerkverkiezing Lelystad georganiseerd.

Tony Chocolonely

Voor de bekendmaking van de winnaars, zal Ynzo van Tony Chocolonely vertellen over “Tony’s route naar 100% slaafvrije chocolade”.

Aanmelden

Wilt u de verkiezingen bijwonen, de genomineerden aanmoedigen en de winnaar feliciteren? Meld u dan aan via de website van Lelystad Akkoord.