Klantvriendelijke chauffeur gezocht (24 uur)

Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis zoekt per direct een klantvriendelijke chauffeur (24 uur)

Organisatie omschrijving

Stichting Kringloopwinkel De Groene Sluis heeft 3 kringloopwinkels in Lelystad: De Groene Sluis op bedrijventerrein Noordersluis, De Groene Zus in het centrum en De Groene Haven in de Atolwijk. De winst van de stichting gaat naar goede doelen uit Lelystad en directe omgeving. Daarnaast heeft De Groene Sluis als doelstelling om een bijdrage te leveren aan een beter milieu. De Groene Sluis wil een sociaal maatschappelijke factor van betekenis zijn in de levens van mensen. Bij de stichting werken ongeveer 150 vrijwilligers en zijn er 8 mensen in dienst.

Vaardigheden en kwaliteiten

Je bent als chauffeur boven alles klantvriendelijk. Op een vriendelijke manier neem je goederen aan die voldoen aan onze eisen. Je voelt je verantwoordelijk voor het goed uitvoeren van de chauffeurstaken. Ook kan je onder druk overzicht houden en ben je flexibel. Je bent in staat om goed samen te werken in een team en je bent in staat om vrijwilligers op een positieve manier te begeleiden in hun werk.

Taken

Als chauffeur ga je samen met een bijrijder op pad, om goederen op te halen en te bezorgen bij klanten uit Lelystad. Ook zorg je voor de bevoorrading van de winkels. Je bestuurt de bakwagen en samen zorg je ervoor dat de bakwagen efficiënt en veilig geladen en gelost wordt. Als chauffeur bepaal je welke goederen aangenomen worden en welke niet. De veiligheid van de mensen en de bakwagen, en het onderhoud van de wagen zijn onderdeel van je verantwoordelijkheden.
Je bent bereid om andere voorkomende werkzaamheden in de winkel of in het magazijn te verrichten.

Als chauffeur werk je nauw samen met de magazijnmeester en met de vrijwilligers van het distributiecentrum / inname.

De 24 uren zijn verdeeld over 4 werkdagen, dinsdag tot en met vrijdag.

Functie-eisen

Jij:

  • onderschrijft de sociale/duurzame aspecten van onze kringloopwinkel
  • hebt logistiek inzicht en houdt van aanpakken
  • weet de klant centraal te stellen
  • bent fysiek fit en in staat om goed te tillen
  • bent in het bezit van rijbewijs B
  • hebt enige ervaring met transport, magazijnwerk en/of in de meubelbranche
  • woont bij voorkeur in Lelystad

Wat bieden wij?

We bieden een inspirerende baan bij een ambitieuze kringlooporganisatie die volop in ontwikkeling is. Je werkt mee aan het realiseren van de doelstellingen van de stichting in een enthousiast en gedreven team. Arbeidsvoorwaarden en salaris conform handboek arbeidsvoorwaarden van BKN.

Reageren

Een sollicitatiebrief met C.V. kan tot uiterlijk 14 oktober 2019 gemaild worden naar info@degroenesluis.nl t.a.v. Wim Cruiming, kringloopmanager. Eerste gespreksronde vindt woensdag 23 oktober plaats. Onderdeel van de sollicitatieprocedure is een dagdeel mee gaan op de bakwagen.