Vrijwilliger Freek in het zonnetje

Voor vele klanten heeft hij een bekende stem: onze vrijwilliger Freek Sollie. Als je De Groene Sluis belt, heb je namelijk grote kans dat je hem aan de lijn krijgt. Freek werkt sinds juli 2017 bij De Groene Sluis. Zijn taken zijn telefoon en planning voor transport en hij komt ook regelmatig in de winkel, waar hij klanten helpt met hun vragen.

Passie voor muziek

Ook helpt hij mee de waarde van binnengekomen spullen te beoordelen. Zijn passie ligt bij muziek, “ik vind het ontzettend leuk om muziekinstrumenten, zoals gitaren, op te knappen en weer aan de praat te krijgen.” “Ook vind ik het leuk als er unieke spullen binnenkomen, waarbij ik uitzoek of deze waardevol zijn ”.

De diversiteit aan collega’s vindt hij mooi om te zien. “Ik vind het belangrijk om op een leuke en respectvolle manier met klanten en collega’s om te gaan”, aldus Freek.

“Je werkt maar met een beperkt clubje, maar toch maak je onderdeel uit van een grote groep vrijwilligers”

Dat De Groene Sluis de winst aan goede doelen in Lelystad en omgeving uitkeert, vindt Freek fantastisch om te zien.

Vrijwilligers als fundament

Stichting kringloopwinkel De Groene Sluis is blij met alle vrijwilligers die onze kringloopwinkels zo bloeiend houden. Onze vrijwilligers zijn het fundament daarom zetten we ze graag af en toe in het zonnetje! Bedankt voor je inzet Freek en hopelijk heb je mensen enthousiast gemaakt om ook vrijwilliger te worden bij De Groene Sluis.